Om oss

Modern och inspirerad tandklinik med hög kvalitet på tandbehandlingen

Brottby Tandklinik

Vi på Brottby tandklinik vill erbjuda dig en lugn och trygg miljö. Eftersom det är viktigt för oss att du som patient känner dig trygg med det vi gör, lägger vi mycket tid på att tydligt och pedagogiskt förklara de behandlingarna vi ger.


Lika viktigt är det för oss att varje behandling ges tillräckligt med tid. Vi stressar aldrig. Vi använder de bästa materialen på marknaden, och använder oss i första hand av produkter som produceras av svenska varumärken.


Vi erbjuder olika behandlingar för hela familjen. Våra generösa öppettider ger dig möjlighet att boka tid när det passar dig. Kliniken ligger på markplan och är tillgänglig från E18 vid Brottby avfart.


Välkommen!

Det har vi gjort!

Vi strävar ständigt efter att ta följa med i den tekniska utvecklingen och lära oss nya metoder. På senare tid har vår klinik utrustats med mycket ny utrustning för att vi ska kunna erbjuda dig de bästa behandlingarna.

Vad vi vill uppnå?

Vi vill fortsätta utveckla kliniken och ge våra patienter den vård de förtjänar. 

Kintan Patel

Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen år 2012 och har tio års erfarenhet inom allmän tandvård och estetisk tandvård.


Jag är en lugn och lyhörd person som drivs av att hjälpa patienter att få den vård de behöver, på deras egna villkor. Som barn råkade jag själv ut för hårdhänta tandläkare som saknade förståelse för min rädsla för tandläkare. Redan då bestämde jag mig för att jag ville ge andra bättre vård än den jag själv fick. Hos mig får du ett omsorgsfullt och kunnigt mottagande i den takt som behövs. Med mina erfarenheter har jag en god förståelse för patientens situation.